Yabancı Dil Öğrenmek Çok Kolay

Yabancı Dil Öğrenmek Çok Kolay

Kitap, CD ve Siteler Gösterim: 4131

Preply, çeşitli kategorilerde (yabancı diller, bilim dalları, hobiler vb.) çevrimiçi ve yerel eğitmenlere ulaşmayı sağlayan bir platform. 2013 yılında Ukrayna’nın başkenti Kiev’de kurulan ve şu anda 47 bin özel eğitmen ile 100 bin öğrenciye hizmet sunuyor. 27 farklı dilde her ay 30 bin saat ders yapılıyor. Günlük kullanıcı sayısı ise yaklaşık 25 bine ulaşıyor.

Preply uygun ücretlere özel öğretmenler bulmanıza yardımcı olan bir platform. Şehrinizde veya Skype üzerinden öğretmen bulmak ve eğitim almak için en gelişmiş platformlardan birisi olarak öne çıkıyor. Preply ile uzman olduğunuz bir konuda ya da dilde internet üzerinden veya birebir eğitimler vererek gelir elde etmeniz de mümkün. Preply öğretmenlerinden online dersler alarak zamandan kazandığınız platform ile bilgi ve berebilerinizi geliştirmeniz veya yeni diller öğrenmeniz çok kolay. Sistem öğrenciler için şu şekilde çalışır:

Kayıt ol!

https://preply.com adresinden sisteme kayıt olabilirsiniz.

 

Ders al ya da ders ver...

Sistem üzerinden ders alabileceğiniz gibi ders de verebilirsiniz. Preply eğitmenleri ayda 550 $’a kadar kazanç elde edebiliyorlar. Özel ders yaparak para kazanabileceğiniz Preply, öğretmenlerle öğrencileri birbirine bağlar ve kendi özel ders işinizi kurmanıza yardımcı olur. Site kullanıcılarına 16 farklı dilde hizmet veriyor. Preply’nin ödemeler için küçük bir komisyon aldığını da ekleyelim.

https://preply.com 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR