Türkçe Okutmanı İlanı

Manas Üniversitesi Türkçe Okutmanı İlanı

Duyurular Gösterim: 14133

Manas üniversitesi 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Personel İlanı. Manas Üniversitesi 5 Türkçe okutmanı istihdam edecek. Başvuru yapabilmek için Türk dili ve edebiyatı, Türkçe öğretmenliği, Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları, Türkoloji, Türk Dilbilimi bölümlerinden birinden mezun olmuş olmak, ALES'ten en az 60, YDS'den en az 50 puan almış olmak, 3 yıl tecrübeli ya da yüksek lisans mezunu olmak temel şartlar arasında.

Başvuru Süresi:

İlan tarihinden itibaren 15 gündür (18 Ekim-01 Kasım 2016). Başvurular, Üniversitemiz Rektörlüğü Personel Dairesi Başkanlığına yapılacak olup, posta ile yapılan başvurularda gecikmelerden doğan sorumluluk kabul edilmeyecektir. Değerlendirme sonuçları ile ilgili Personel Dairesi Başkanlığından bilgi alınabilir.


Başvuru İçin Gerekli Belgeler:
Öğretim Görevlisi ve Okutman Kadrolarına Yapılacak Başvurular için: Başvuru Formu, Özgeçmiş, Doktora/Yüksek Lisans/Mezuniyet ve varsa denklik belgeleri, Bilimsel Çalışma ve Yayınlar Listesi, Nüfus Cüzdan Fotokopisi, 1 Adet Fotoğraf, Adli Sicil Kaydı,


Başvuru Adresleri: Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi, Tınçtık Caddesi No: 56, Bişkek-Kırgızistan, Personel Dairesi Başkanlığı (Oda No: AZ 116)

e-posta : Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Tel: 00996 (312) 54 19 42-47

Faks: 0096 (312) 54 19 35
Not: Başvurular Üniversitemiz Öğretim Elemanı Planlama, Temin ve Seçme Komisyonu tarafından, "Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesine
Alınacak Öğretim Görevlisi, Okutman ve Uzmanların Seçimi ve Atanması Yönergesi" (http://manas.edu.kg/index.php/ktmu-emevzuat) uyarınca değerlendirilecektir.

İlgili kadrolara müracaat eden adayların vatandaşı olduğu ülkenin devlet ve/veya resmi dili yabancı dil olarak kabul edilmez.
* Başvuru Formuna (http://www.manas.edu.kg/index.php/dokumanlar), Üniversitemiz web sayfasından ulaşılabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR