Duolingo İle Türkçe Öğren!
Duolingo İle Türkçe Öğren!

Duolingo ile Türkçe öğrenmek çok kolay

Kitap, CD ve Siteler Gösterim: 18196

Şimdi Duolingo ile Türkçe öğrenmenin tam zamanı.

 

Yukarıdaki sorulara cevabınız “Evet” ise doğru yerdesiniz. Duolingo tam size göre bir uygulama. 20’den fazla dili öğreten duolingo artık Türkçeyi de öğretiyor. Bu sayfayı okuyorsanız Türkçe biliyorsunuz demektir zaten, ancak Türkçe öğrenmek isteyen arkadaşlarınıza tavsiye etmenizde bir sakınca yok.
Duolingo bugüne kadar bir çok kez farklı ödüllere layık görüldü. Bunlardan bazıları:
Google Play 2013 “En İyilerin En İyisi”.
“Dil öğrenmek için yapılmış uygulamalar arasında Duolingo’dan iyisi yok.”—PC Magazine. Dil Öğrenimi dalında Editörün Seçimi ödülü.
“Açık ara en iyi ücretsiz dil öğrenme uygulaması.” The Wall Street Journal.
“Kitaptan öğrenme ve Rosetta Stone gibi birkaç yöntem daha denedik, ama hiçbiri pek işe yaramadı. İşte bu yüzden Duolingo’yu deneme fırsatını kaçırmadım. Kesinlikle bağımlılık yaratıcı.”—FluentIn3Months.com

Gerçekten Duolingo insanların dil öğrenme biçimini değiştiriyor. İnanamayacaksınız belki ama gerçekten bedava. Ücret yok, reklam yok, hile yok. Aynı zamanda çok eğlenceli.

Duolingo Türkçenin hazırlanmasında emeği geçen Selcen_Ozturk, ProwlingParis, AlexinTurkey, Emel_Bilgin, LadyNurington, ifs5, Ilkei’ye teşekkür ederiz.
Siz Duolingo’dan daha eğlenceli, daha etkin bir dil öğretim platformu biliyorsanız bizimle paylaşın lütfen. Onu da inceleyelim ve gerçekten iyi olduğuna kanaat getirirsek memnuniyetle onu da burada paylaşalım.

"TÜRKÇE ÖĞRENMEYE HEMEN BAŞLA"

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR